لایسنس EMC

برای مشاهده جدول پارت نامبر محصول لایسنس EMC اینجا کلیک کنید

معرفی EMC

لایسنس EMC
لایسنس EMC

 

شرکت EMC  از بزرگترین شرکت ها در حوزه امنيت اطلاعات، تجزيه و تحليل اطلاعات،  مجازي سازي، محاسبات ابري و … می­باشد که در سال ۱۹۷۹ در آمریکا فعالیت خود را آغاز نمود. نام شرکت EMC  برگرفته از ابتدای نام بنیانگذاران این شرکت یعنی Egan ، Marino و Curly است. مقر شرکت EMC که یک شرکت چند ملیتی است در هاپکینتون ، ماساچوست ، ایالات متحده می­باشد. این شرکت که بیش از ۵۰۰ شرکت وابسته و ۷۰ هزار کارمند و كارشناس به عنوان بزرگترين شركت توليد كننده ذخيره ساز در جهان شناخته شده است.

شرکت EMC ، ذخیره سازی داده، امنیت اطلاعات، مجازی سازی، تجزیه و تحلیل، محاسبات ابری و سایر محصولات و خدمات را به سازمان ها می دهد تا داده ها را ذخیره، مدیریت، محافظت و تجزیه و تحلیل کنند. بازارهای هدف Dell EMC شامل شرکتهای بزرگ و مشاغل کوچک و متوسط در بازارهای مختلف می­باشد.

سهام این شرکت به عنوان شرکت EMC در ۶ آوریل ۱۹۸۶ به بورس اوراق بهادار نیویورک اضافه شد. این شرکت با شرکت های NetApp ، IBM ، Hewlett Packard Enterprise وHitachi Data Systems  (به ترتیب نزولی سهم بازار ذخیره داده های خارجی) رقابت می کند. جوزف ام. توچی از ژانویه ۲۰۰۱ به عنوان رئیس اجرایی EMC و از ژانویه ۲۰۰۶ رئیس هیئت مدیره بود. توچی همچنین رئیس هیئت مدیره شرکت VMware و رئیس هیئت مدیره نرم افزار Pivotal بود که بخشی از آن متعلق به EMC است.

در ۱۲ اکتبر ۲۰۱۵، شرکت DEll اعلام کرد که EMC(لایسنس EMC) را در معاملات سهام و سهام با ارزش ۶۷ میلیارد دلار به دست خواهد آورد. این ادغام در تاریخ ۷ سپتامبر ۲۰۱۶ بسته شد. EMC در نتیجه ادغام به Dell EMC تغییر نام داد.

واحد Dell EMC در Dell Technologies شامل عملیات قبلی EMC از VMware مجازی سازی)، Pivotal (بستر توسعه ابر ترکیبی

 RSA و SecureWorks  (امنیت سایبری و حفاظت از داده) و گروه راه حل های زیرساختی آن (محصولات و خدمات ابری) است.

روند رو به رشد cloud computing و big data در حال تغییر فناوری اطلاعات است و شرکت ها را ملزم به یافتن شرکای جدید و سرمایه گذاری در محصولات جدید می کند. شرکت Dell EMC این موضوع را فرصتی برای رشد می داند و بر ایجاد یک سبد محصولات و خدمات، برای تأمین این نیازهای نوظهور متمرکز است. این شرکت محصولات و خدمات جدیدی را با هدف کمک به مشتری برای انتقال ساده تر، به محاسبات ابری اضافه کرده است.

Isilon در مقیاس بزرگ NAS Data Lake به شرکتها اجازه می دهد تا به راحتی در مناطق و همچنین Public Clouds  مقیاس دهند. با استفاده از VxRACK ، EMC به دنبال كمك به شركتها و ارائه دهندگان خدمات در ساده كردن استقرار برنامه هاي تلفن همراه ، ابر و توزيع سطح 2 است. شركت EMC اولين محصول خود را در ارائه حافظه با ظرفيت 64 كيلو بايت و همچنين اولين ذخيره ساز را در سال ۱۹۸۰ به بازار عرضه کرد. می­توان اصلی ترین عامل پیشرفت این شرکت در صنعت انفورماتیک را تولید محصول  symmetrix در سال 1990 دانست.

محصول Clarion كه در سال ۱۹۹۲ براي اولين بار به بازار ارائه گرديد در واقع اولين مدل ذخيره سازهايي بود كه بر پايه ذخيره نمودن اطلاعات مبتني بر Raid وارد بازار صنعت انفورماتيك شد. اين محصول در كنار ساير محصولات ذخيره ساز موجود در بازار كه مبتني بر High Availability مي­باشد تا سال ۲۰۱۱ ميلادي به كاربران تخصصي مراكز داده ارائه شد. همچنین این شرکت در سال ۲۰۱۱ با تولید سري جديدي از محصولات ذخيره ساز با نام VNX كه در واقع تركيبي از مدل هاي ذخيره ساز Clarion و Celera مي باشد سهم عظیمی از بازار ذخيره سازها را به خود اختصاص داد.

از مهمترين ويژگي هاي اين محصول وجود نرم افزارهاي قدرتمندي است كه ذخيره ساز را در برابر مشکل از دست رفتن اطلاعات محافظت مي نمايد. اين نرم افزار ها كه به صورت Locally و Remotely سيستم را در برابر هر گونه مشكلات غير قابل پيش بيني محافظت مي نمايد علاوه بر بالا بردن بازدهی سیستم، مي توانند بصورت كامل، محل قرار گرفتن اطلاعات بر روي ديسك هاي پر سرعت، پر ظرفيت و SSD را تشخيص داده و مديريت نمايند.

محصولات سری VNX
لایسنس EMC

 ویژگی های محصولات سری VNX

این محصول از قابلیت های زیر پشتیبانی میکند:

  • طراحي شده براي محيط هاي File , Block , Object
  • استفاده از تكنولوژي توزيع بار بر روي Core هاي پردازنده تاcore 32
  • كوچك سازي اطلاعات با روش Deduplication در سطح فايل و Block
  • برترين سازگاري در دنيا با محيط هاي مجازي VMware
  • برترين ذخيره ساز دنيا در محيط Microsoft 2012 Hyper V-3.0
  • مديريت آسان و هوشمند
  • امكان توسعه ذخيره ساز مركز داده همزمان با توسعه سازمان
  • ايده آل براي محيط هاي مجازي
  • قابليت مجازي اطلاعات بر حسب ميزان نياز به دسترسي بر روي ديسك هاي SSD بصورت اتوماتيك
  • افزونگي سخت افزاري در تمامي قسمت هاي ذخيره ساز
  • وجود نرم افزارهاي كاربردي جهت حفاظت از اطلاعات
  • قابليت توسعه Cache ذخيره ساز
  • دارا بودن راهكار جامع جهت انتقال اطلاعات بصورت Active – Active یا Active – Passive
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کمک به موسسه خیریه